Om Oss

OM OSS

Här på CityMassage har vi sedan starten 1996 erbjudit klassisk massage till både privatpersoner och företagskunder. Vår mottagning, på Baltzarsgatan 37 i Malmö, har funnits med sedan starten.

Våra företagskunder finns runt om i hela Skåne bland annat i Malmö, Lund, Ystad och Hässleholm. Bland våra kunder finns stora koncerner med 1000-tals anställda men också mindre företag med ett par anställda. Det vill säga inget företag är för stort eller för litet för oss.

Vem är vi

Vi som arbetar på CityMassage är massörer certifierade av branschrådet Svensk Massage. Vi är också medlemmar i Kroppsterapeuternas Riksförbund. Detta garanterar er att vi:

  • Har utbildning på godkänd massageskola
  • Har patient- och ansvarsförsäkring
  • Följer de etiska regler som förbundet satt upp
  • Har tystnadsplikt

För oss är det viktigt att du känner att du får en bra professionell behandling samtidigt som vi vill att du ska trivas med oss.

CityMassage | Lugn massage i avslappnande miljö

Klicka på logotyperna för att läsa mer.

Kontakta oss

För att komma i kontakt med oss kan du antingen ringa till våra mobiltelefoner eller varför inte boka en tid direkt här på hemsidan, boka tid. Vi finns också på mailen:

Vi är ca 15 massörer som jobbar ute hos våra företagskunder och på mottagningen hittar ni: Peter och Jörgen.

img_0899_edit2
+Om mig...

Peter är Diplomerad Friskvårdsterapeut och certifierad massör.

Han utbildade sig till massör på Hälsoteket Nautilus 1994 och har sedan 2003 varit en del av CityMassage. Peter har även utbildat sig till styrketränings- och friskvårdsinstruktör 1995, friskvårdsterapeut 2002, och gått en kurs i fotmassage i Thailand 2004.

Peter utför:

  • Svensk klassisk massage
  • Djupgående massage/triggerpunktsbehandling
  • Avslappningsmassage
  • Töjningar enligt PNF-metoden samt
  • Ger träningsråd

Peter gör också kundbesök.

img_0913_edit
+Om mig...

Min karriär inom massagebranschen började redan som 3-åring då jag enligt min mor efter diverse mutor blev familjens ”massör”.

Den senare karriären startade först efter en fotbollsskada i Höllvikens GIF då jag fick mitt ben avsparkat och inte kunde fortsätta spela. Eftersom jag gärna ville fortsätta vara involverad i föreningslivet och fotbollen funderade jag mycket på vilka alternativ jag hade när jag var sjukskriven.

Jag hade gott om tid på mig eftersom jag var sjukskriven i nästan ett helt år. Till sist bestämde jag mig för att prova på att ge massage och gick först en helgkurs i Landskrona. Jag föll för massagen direkt. Det var både roligt, lärorikt och dessutom fick jag möjlighet att hjälpa folk att bli bättre. Efter min helgkurs påbörjade jag därför min massageutbildning på Hälsoteket i Malmö.

Efter utbildningen gav jag mig ut som massör i föreningslivet med bla uppdrag på Enighet, IFK Klagshamn och framför allt Bunkeflo IF där jag hade 3 fantastiska år.

Samtidigt växte min verksamhet inom företagsmassage och privatmassage så efter tre år stod jag vid ett vägval och valde företagsmassagen och mina privatkunder på mottagningen. Och det är här jag står idag.

Många av mina kunder har jag haft samarbete med i mer än 15 år och det är jag väldigt tacksam och stolt över.

Mathilda S

Lee Persson

Mobil: 0704017420

Email: